luni, 23 septembrie 2013

Doi tineri urlă de plăcere după ce maltratează un câine


Vă prezentăm un material video ce conține terifiante acte de cruzime asupra unui câine fără stăpân, săvârșite de doi tineri din Târgu Jiu. Filmul a fost realizat chiar de cei doi agresori și postat, ulterior, pe Facebook. După cum ne-a relatat Carmena Șerbănoiu, președintele Asociației pentru Protecția Animalelor PRO ANIMALS, nu este un caz singular, astfel de barbarii fiind încurajate chiar de autorități, prin nesancționarea unor asemenea acte de cruzime, în condițiile în care legislația în vigoare prevede chiar și pedeapsa cu închisoarea în astfel de situații.
După cum reiese clar din filmul de mai sus, un câine care dormea lângă zidul unui imobil în construție, a fost lovit în plin, de la înălțime, cu un bloc de BCA. Cei doi agresori urlă de plăcere în timp ce câinele, care probabil a murit la scurt timp, schelălăie de durere.Pentru domnii polițiști și procurori care vor investiga acest caz, publicăm și două fotografii extrase din film

Filmul e postat pe profilul de Facebook al unui anume Ionuț Daniel, care declară că s-a născut la 10 noiembrie 1987. Deci, nici cel mai prost polițist nu se poate preface că nu-l găsește.
Ca să nu existe confuzii, îi publicăm și fotografia:
Când a postat filmulețul, Ionuț Daniel l-a menționat ca participant la agresiune pe Cristi Mihai. De altfel, acesta din urmă recunoaște că a fost implicat, prin comentariul pe care-l postează: “ba sterge drakk filmarea astaa ne ia drakk astea de la protectia animalelorr”. De altfel, din analiza dovezilor, rezultă clar că Cristi Mihai a lovit câinele și Ionuț Daniel a filmat agresiunea.
În ceea ce-l privește, Cristi Mihai este născut la 11 august 1993, și arată cam așa…
PentruAnimale.ro Carmena Șerbănoiu, președintele Asociației pentru Protecția Animalelor PRO ANIMALS, ne-a declarat următoarele: “Fapta reprezintă cruzime față de animale, constituie infracțiune și se sancționează cu închisoare de la șase luni la trei ani, sau cu amendă penală de la 1000 la 10.000 lei. Vom face o plângere la poliție, și sper să se poată face cercetările necesare, ca să știm exact cine sunt autorii. Am făcut multe sesizări, dar rezultate n-am primit. Au fost multe cazuri de cruzime, au fost multe cazuri de împușcare a animalelor în grădinile oamenilor, în apropierea caselor, în special de împușcare a câinilor. Și în plângerile făcute de noi până acum am oferit indicii complete asupra autorilor infracțiunilor, am făcut și încadrările juridice necesare. Din păcate, de un an de zile, de când am făcut mai multe sesizări, nu am primit niciun răspuns, la nimic. Explicația este aceea că există dezinteres pentru soarta animalelor.”

Câte zile le trebuie “organelor” pentru a aplica legea?

GORJNEWS va urmări câte zile vor fi necesare polițiștilor și procurorilor pentru a-i trimite în judecată pe cei doi și, apoi, cât va dura judecarea lor.
Mult, foarte mult, având în vedere câte “kile” de aur are ăsta pe el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu